BetaBuddy Naarden Bijles, RT en Huiswerkbegeleiding

 

 

Mijn aanpak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak kennis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de tarieven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar kan ik je mee helpen?

  • Heb je een hekel aan rekenen?
  • Heb je dyscalculie?
  • Ben je onzeker, faalangstig?
  • Ga je niet graag naar school?
  • Struikel je bij de rekentoets?
  • Heb je problemen met wiskunde?

Soms loopt het op school even niet zo lekker. Je gaat niet meer met plezier naar school, je hebt moeite met de rekenen en/of wiskunde en kan het allemaal niet meer bijhouden. Je raakt minder gemotiveerd of wordt onzeker. Tijd om hulp in te schakelen.

Als rekenspecialist geef ik huiswerkbegeleiding, bijles en RT aan kinderen en jongeren met rekenproblemen, dyscalculie en/of wiskunde.

Het verbeteren van de rekenvaardigheden en begrip,  maar ook het vergroten van je zelfvertrouwen  is  een belangrijk onderdeel van  de begeleiding! Bij BetaBuddy leer je de juiste vaardigheden om niet alleen betere cijfers te halen, maar ook beter in je vel te zitten.

 

Lees meer over de begeleiding

Een succesvolle werkwijze

Door leren HOE TE LEREN krijg je  handvatten om makkelijker en met plezier rekenen en wiskunde onder de knie te krijgen.

Ik ga samen met je na wat de eventuele belemmeringen zijn bij het leren. Faalangst, rekenproblemen en dyscalculie staan vaak zelfvertrouwen en goede schoolprestaties in de weg.

Bij Beta Buddy zijn middelbare scholieren en kinderen uit groep 8 welkom.

 

Lees meer over mijn aanpak

Wie ben ik?

Ik heet Anneke en ben begeleider en oprichter van Beta Buddy. Omdat ik ook werk als rekenspecialist en wiskunde docent op een middelbare school, ben ik op de hoogte van alle problemen die een wankele rekenbasis tot gevolg kan hebben. Als de basis zwak is blijft dit je de gehele schooltijd achtervolgen, ook binnen het Voortgezet Onderwijs, MBO en HBO. De huiswerkbegeleiding en bijlessen van mij sluiten daarom perfect aan op de benodigde extra hulp.

 

Maak kennis met mij

Contact

Benieuwd naar mijn aanpak? Bel 06-22711834 (Anneke) of stuur een e-mail (info@betabuddy.nl). Een kosteloos kennismakingsgesprek behoort tot de mogelijkheden.

 

Neem contact op

 

Testimonials

 

"Omdat onze dochter extra ondersteuning heeft gehad van Anneke kon zij na het VMBO verder leren en is met wiskunde in haar pakket op de HAVO geslaagd."

 

Ouders van Lisette

"Ik heb dyscalculie en met de extra ondersteuning van Anneke heb ik voor het vak wiskunde een 7 op mijn VMBO-T diploma."

 

 

Marianne

 

 

Scholen

"Beta Buddy" is er voor scholen en docenten die een hulpvraag hebben op het gebied van vakoverstijgend werken, leerproblemen en/of rekenproblemen.

Soms hebben docenten voldoende aan adviezen omtrent bepaalde problematiek om weer verder te kunnen. Observaties in de klas behoren onder andere tot de mogelijkheden.